TempIce 700
Zvýšená životnost rukavice
-
KAT. 2
-
3222X
-
02X
-
-
ISO 13997:
N (690g) -
Vhodné pro potravinářské použití s některými druhy potravin v souladu s Evropským nařízením (ES) 1935/2004. Podrobnosti najdete v tabulce potravin níže.
Speciální přednosti
Pohodlí
- Zůstaňte v suchu při práci ve vlhkých podmínkách. Rukavice Temp Ice 700 vám zajistí nepropustnost na strategických místech rukavice
Trvanlivost
- Posrstvení je 5 krát odolnější než běžné rukavice na trhu
Produktivita
- Vynikající úchop při manipulaci s mokrými díly s cílem snížit únavu svalů a zvýšit vaši produktivitu
- Povrch s technologií Grip and Proof zaručuje vynikající úchop v prostředích, kde dochází k intenzivnímu styku s mazivy. Také snižuje svalovou námahu a vylepšuje produktivitu
Ochrana kůže
- Bez škodlivých látek: Bez DMF
Zaručená kvalita
- Bez silikonu k zabránění vzniku stop a defektů na plechu a skle před lakováním
Pratelnost
- Lze vyprat až pětkrát na 60 °C bez vlivu na výkonnost,* což umožňuje prodloužit životnost rukavice, snížit náklady a redukovat odpad.
Speciální vlastnosti
Díky zateplené vložce je Temp-Ice 700 nejlepší rukavice ve své třídě. Můžete pracovat v chladném prostředí až do -10 ° C, při zachování pohodlí, obratnosti a pružnosti
Použití
Místní správa (Veřejné Stravování)
Místní orgány (silnice a dálnice)
- Údržba silnic
Místní orgány (parky a veřejná prostranství)
- Údržba veřejného parku
Místní orgány (sběr a zpracování odpadu)
- Sběr odpadu
Jiná průmyslová odvětví
- Manipulace se stavebními materiály
- Údržba ve vlhkých nebo chladných prostředích
Doprava a logistika
- Příprava objednávek
Technologie

Technologie kombinující odolnost vůči kapalinám a přilnavost: řešení pro mastné a/nebo špinavé prostředí.
Detail výrobku
| Materiál | Nitrilové GRIP&PROOF povrstvení |
|---|---|
| Barva | černá, modrý |
| Vnitřní úprava | Pletená tepelná ochrana |
| Vnější úprava | Neklouzající úchop a ochranná TPR vrstva |
| Délka (cm) | 24-27 |
| Velikost | 7 8 9 10 |
| Balení | 1 pár/sáček 12 párů/sáček 72 párů/krabice |
Tabulka potravin
Celková klasifikace pro styk s potravinami
Význam barev
Vhodné pro práci s tímto typem potravin.
Je-li hodnota pH > 4,5, jsou vhodné pro práci s tímto typem potravin.
Je-li pH , nejsou k tomu vhodné.
Je-li pH , nejsou k tomu vhodné.
Nevhodné pro práci s tímto typem potravin.
Bugıda tipine karşı test edilmemiştir.
| Nápoje | Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. čiré |
|
|---|---|---|
| Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. neprůhledné |
|
|
| Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu mezi 6 % až 20% |
|
|
| Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nad 20% |
|
|
| Obiloviny, škrob, cukr, čokoláda a vedlejší produkty | Škrob, obiloviny, hladká a hrubá mouka, suché těstoviny, například makarony, špagety a podobné výrobky a čerstvé těstoviny |
|
| Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky, sušené, cukrové a cukrářské výrobky v pevné formě; bez mastných látek |
|
|
| Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky a cukrářské výrobky v pevné formě; s mastnými látkami, čokoládou, náhražkami a výrobky s polevou |
|
|
| Cukrářské výrobky ve vlhké pastovité formě |
|
|
| Melasa, cukrové sirupy, med |
|
|
| Cukrářské výrobky s mastnými látkami na povrchu |
|
|
| Ovoce, zelenina a vedlejší produkty | Ovoce celé, čerstvé nebo chlazené, neloupané; ovoce sušené nebo dehydrované; ořechy vyloupané a pražené |
|
| Zelenina čerstvá, loupaná nebo nařezaná |
|
|
| Zpracováváno: řezané ve formě pyré, pasty nebo konzervované ve vodném prostředí, včetně nakládaných a v slaném nálevu |
|
|
| Zpracovaná v alkoholickém prostředí |
|
|
| Zelenina konzervovaná v olejovém prostředí |
|
|
| Ovoce konzervované v olejovém prostředí |
|
|
| Ořechy v podobě pasty nebo pomazánky |
|
|
| Tuky a oleje | Živočišné nebo rostlinné, přírodní nebo zpracované |
|
| Emulze vodné v oleji (ztužený tuk, máslo) |
|
|
| Produkty živočišného původu a vejce | Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby ve vodném prostředí |
|
| Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby v olejovém prostředí, masné výrobky marinované v olejovém prostředí |
|
|
| Korýši a měkkýši čerství v ulitě |
|
|
| Ryby čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty |
|
|
| Maso všech živočišných druhů, čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty či pomazánky |
|
|
| Maso konzervované nebo částečně konzervované ve vodném prostředí |
|
|
| Maso konzervované nebo částečně konzervované v olejovém prostředí |
|
|
| Vejce a vaječné žloutky a bílky v práškové nebo sušené nebo mražené podobě |
|
|
| Vejce a vaječné žloutky a bílky v tekuté nebo vařené podobě |
|
|
| Mlékárenské výrobky | Mléko plnotučné, odtučněné nebo částečně sušené |
|
| Mléko kysané (jogurt, podmáslí), smetana a zakysaná smetana |
|
|
| Sýry přírodní bez kůry nebo s jedlou kůrou a tavené sýry |
|
|
| Sýry celé s nepoživatelným obalem |
|
|
| Sýry zpracované (měkké), sýry konzervované ve vodném prostředí (mozzarella apod.) |
|
|
| Sýry konzervované v olejovém prostředí |
|
|
| Mléko sušené včetně kojeneckého |
|
|
| Dresinky | Omáčky vodné povahy |
|
| Omáčky tukové povahy (např. majonézy, salátové zálivky) |
|
|
| Hořčice |
|
|
| Ocet |
|
|
| Kombinované připravené potraviny | Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, s látkami tukové povahy na povrchu |
|
| Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, bez látek tukové povahy na povrchu |
|
|
| Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
| Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
| Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
| Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
| Potraviny rostlinného původu smažené nebo pražené (smažené brambory, zelenina či ovoce v těstíčku atd.) |
|
|
| Potraviny živočišného původu smažené nebo pražené |
|
|
| Ostatní | Potraviny sušené s látkami tukové povahy na povrchu |
|
| Potraviny sušené bez látek tukové povahy na povrchu |
|
|
| Byliny, koření, aromatické byliny, káva a kávové náhražky, v granulích nebo v prášku |
|
|
| Koření a chuťové přísady v olejovém prostředí |
|
|
| Kakaový prášek |
|
|
| Kakaová pasta |
|
|
| Koncentrované extrakty s obsahem alkoholu 6 % obj. nebo vyšším |
|
|
| Zmrazené nebo hluboce zmrazené potraviny |
|
|
| Zmrzliny |
|