KryTech 692
Pohodlí, pružnost a vysoká obratnost díky hustotě příze 18 mm. Použitelné s dotykovými obrazovkami. Odolnost proti proříznutí – úroveň ochrany B. Rukavice je na pracovišti dobře vidět.
-
KAT. 2
-
3X42B
-
-
ISO 13997:
9.1N (928g) -
Vhodné pro potravinářské použití se všemi druhy potravin v souladu s Evropským nařízením (ES) 1935/2004.
Speciální přednosti
Ochrana proti proříznutí
- Úroveň řezu snadno identifikovatelná díky značení na zadní straně rukavice
Trvanlivost
- Prodloužená životnost rukavice a zvýšená bezpečnost díky zesílení části mezi palcem a ukazováčkem, které chrání rukavici před předčasným poškozením v této velmi exponované oblasti
Ochrana kůže
- Bez škodlivých látek: Bez DMF
Vhodné pro dotykovou obrazovku
- Lze použít s dotykovými zařízeními a dotykovou obrazovkou
Zaručená kvalita
- Bez silikonu, aby se zabránilo vzniku stop nebo defektů před lakováním
- Bez obsahu silikonu, díky čemuž nedochází ke vzniku stop a defektů na povrchu plechu a skla
Pratelnost
- Lze vyprat jednou na 40 °C bez vlivu na výkonnost*.
Další výhody
- Úplet kalibru 18 pro lepší obratnost
Použití
Automobilový/strojírenský průmysl
- Montáž malých dílů
- Montáž malých dílů bez oleje a tuku
- Automobilová montáž
- Manipulace s kovovými díly
- Strojní údržba
- Přesná montáž
- Přesná strojní práce
Potravinářský průmysl
Stavebnictví (Tesařské / Truhlářské práce)
- Montáž ocelových konstrukcí
- Shromáždění
- Šroubování
Stavebnictví (Pokrývačské / Obkladačské / Lešticí práce
- Pokládání dlaždic, vložek, rámů nebo zinkování
Stavebnictví (Topenářské / Instalatérské práce)
- Manipulace s kovovými součástmi
Jiná průmyslová odvětví
- Balení
- Skladování a příjem zboží
Doprava a logistika
- Obsluha manipulačních zařízení
- Příprava objednávek
Papírenský průmysl
Detail výrobku
| Materiál | Pěnový nitril |
|---|---|
| Barva | žlutá |
| Vnitřní úprava | Bezešvá pletená textilní podložka z HDPE a kompozitních vláken |
| Vnější úprava | |
| Délka (cm) | 24-29 |
| Velikost | 6 7 8 9 10 11 |
| Balení | 1 pár/sáček 12 párů/sáček 48 párů/krabice |
Tabulka potravin
Celková klasifikace pro styk s potravinami
Význam barev
Vhodné pro práci s tímto typem potravin.
Je-li hodnota pH > 4,5, jsou vhodné pro práci s tímto typem potravin.
Je-li pH , nejsou k tomu vhodné.
Je-li pH , nejsou k tomu vhodné.
Nevhodné pro práci s tímto typem potravin.
Bugıda tipine karşı test edilmemiştir.
| Nápoje | Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. čiré |
|
|---|---|---|
| Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. neprůhledné |
|
|
| Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu mezi 6 % až 20% |
|
|
| Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nad 20% |
|
|
| Obiloviny, škrob, cukr, čokoláda a vedlejší produkty | Škrob, obiloviny, hladká a hrubá mouka, suché těstoviny, například makarony, špagety a podobné výrobky a čerstvé těstoviny |
|
| Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky, sušené, cukrové a cukrářské výrobky v pevné formě; bez mastných látek |
|
|
| Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky a cukrářské výrobky v pevné formě; s mastnými látkami, čokoládou, náhražkami a výrobky s polevou |
|
|
| Cukrářské výrobky ve vlhké pastovité formě |
|
|
| Melasa, cukrové sirupy, med |
|
|
| Cukrářské výrobky s mastnými látkami na povrchu |
|
|
| Ovoce, zelenina a vedlejší produkty | Ovoce celé, čerstvé nebo chlazené, neloupané; ovoce sušené nebo dehydrované; ořechy vyloupané a pražené |
|
| Zelenina čerstvá, loupaná nebo nařezaná |
|
|
| Zpracováváno: řezané ve formě pyré, pasty nebo konzervované ve vodném prostředí, včetně nakládaných a v slaném nálevu |
|
|
| Zpracovaná v alkoholickém prostředí |
|
|
| Zelenina konzervovaná v olejovém prostředí |
|
|
| Ovoce konzervované v olejovém prostředí |
|
|
| Ořechy v podobě pasty nebo pomazánky |
|
|
| Tuky a oleje | Živočišné nebo rostlinné, přírodní nebo zpracované |
|
| Emulze vodné v oleji (ztužený tuk, máslo) |
|
|
| Produkty živočišného původu a vejce | Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby ve vodném prostředí |
|
| Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby v olejovém prostředí, masné výrobky marinované v olejovém prostředí |
|
|
| Korýši a měkkýši čerství v ulitě |
|
|
| Ryby čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty |
|
|
| Maso všech živočišných druhů, čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty či pomazánky |
|
|
| Maso konzervované nebo částečně konzervované ve vodném prostředí |
|
|
| Maso konzervované nebo částečně konzervované v olejovém prostředí |
|
|
| Vejce a vaječné žloutky a bílky v práškové nebo sušené nebo mražené podobě |
|
|
| Vejce a vaječné žloutky a bílky v tekuté nebo vařené podobě |
|
|
| Mlékárenské výrobky | Mléko plnotučné, odtučněné nebo částečně sušené |
|
| Mléko kysané (jogurt, podmáslí), smetana a zakysaná smetana |
|
|
| Sýry přírodní bez kůry nebo s jedlou kůrou a tavené sýry |
|
|
| Sýry celé s nepoživatelným obalem |
|
|
| Sýry zpracované (měkké), sýry konzervované ve vodném prostředí (mozzarella apod.) |
|
|
| Sýry konzervované v olejovém prostředí |
|
|
| Mléko sušené včetně kojeneckého |
|
|
| Dresinky | Omáčky vodné povahy |
|
| Omáčky tukové povahy (např. majonézy, salátové zálivky) |
|
|
| Hořčice |
|
|
| Ocet |
|
|
| Kombinované připravené potraviny | Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, s látkami tukové povahy na povrchu |
|
| Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, bez látek tukové povahy na povrchu |
|
|
| Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
| Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
| Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
| Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
| Potraviny rostlinného původu smažené nebo pražené (smažené brambory, zelenina či ovoce v těstíčku atd.) |
|
|
| Potraviny živočišného původu smažené nebo pražené |
|
|
| Ostatní | Potraviny sušené s látkami tukové povahy na povrchu |
|
| Potraviny sušené bez látek tukové povahy na povrchu |
|
|
| Byliny, koření, aromatické byliny, káva a kávové náhražky, v granulích nebo v prášku |
|
|
| Koření a chuťové přísady v olejovém prostředí |
|
|
| Kakaový prášek |
|
|
| Kakaová pasta |
|
|
| Koncentrované extrakty s obsahem alkoholu 6 % obj. nebo vyšším |
|
|
| Zmrazené nebo hluboce zmrazené potraviny |
|
|
| Zmrzliny |
|
Více rukavic
Ochrana proti pořezání
KryTech 557
Standardní ochrana při jemné manipulaci v poměrně čistých prostředích
Nové
Ochrana proti pořezání
KryTech 580
Ochrana proti pořezání, nepřekonatelný úchop a ochrana pokožky na dlani a prstech v olejnatém prostředí