Ochrana při manipulaci

Ultrane 510

Optimální pohodlí, vysoká prodyšnost a odolnost

  • KAT. 2 Kat. 2
  • Ochrana vůči mechanickým rizikům EN 388 4131X
  • Alimentarity

    Vhodné pro potravinářské použití s některými druhy potravin v souladu s Evropským nařízením (ES) 1935/2004. Podrobnosti najdete v tabulce potravin níže.


Pohodlí

  • Prodyšný potah pro lepší komfort při používání
  • Vynikající obratnost díky přesnému obepnutí

Trvanlivost

  • Odolné po dlouhou dobu použití

Ochrana kůže

  • Bez škodlivých látek: STANDARD 100 od OEKO-TEX®
  • Bez škodlivých látek: Bez DMF

Zaručená kvalita

  • Bez silikonu k zabránění vzniku stop a defektů na plechu a skle před lakováním

Pratelnost

  • Lze vyprat jednou na 40 °C bez vlivu na výkonnost*.

Automobilový/strojírenský průmysl

  • Montáž malých dílů
  • Automobilová montáž
  • Montáž malých šroubů a spojovacích prvků
  • Strojní údržba
  • Přesná montáž
  • Přesná strojní práce

Potravinářský průmysl

Jiná průmyslová odvětví

  • Balení
  • Skladování a příjem zboží

Plastový průmysl

  • Odstraňování materiálu po vstřikování plastů

Výroba

  • Mechanická údržba

Údržba průmyslového zařízení

  • Mechanická údržba

Materiál Polymer na vodní bázi
Barva černá, zelený
Vnitřní úprava Bezešvý textilní podklad
Vnější úprava Ventilovaná zadní strana
Délka (cm) 22-27
Velikost 6 7 8 9 10 11
Balení 1 pár/sáček
12 párů/sáček
96 párů/krabice

Celková klasifikace pro styk s potravinami

Nápoje Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. čiré
Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. neprůhledné
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu mezi  6 % až 20%
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nad 20%
Obiloviny, škrob, cukr, čokoláda a vedlejší produkty Škrob, obiloviny, hladká a hrubá mouka, suché těstoviny, například makarony, špagety a podobné výrobky a čerstvé těstoviny
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky, sušené, cukrové a cukrářské výrobky v pevné formě; bez mastných látek
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky a cukrářské výrobky v pevné formě; s mastnými látkami, čokoládou, náhražkami a výrobky s polevou
Cukrářské výrobky ve vlhké pastovité formě
Melasa, cukrové sirupy, med
Cukrářské výrobky s mastnými látkami na povrchu
Ovoce, zelenina a vedlejší produkty Ovoce celé, čerstvé nebo chlazené, neloupané; ovoce sušené nebo dehydrované; ořechy vyloupané a pražené
Zelenina čerstvá, loupaná nebo nařezaná
Zpracováváno: řezané ve formě pyré, pasty nebo konzervované ve vodném prostředí, včetně nakládaných a v slaném nálevu
Zpracovaná v alkoholickém prostředí
Zelenina konzervovaná v olejovém prostředí
Ovoce konzervované v olejovém prostředí
Ořechy v podobě pasty nebo pomazánky
Tuky a oleje Živočišné nebo rostlinné, přírodní nebo zpracované
Emulze vodné v oleji (ztužený tuk, máslo)
Produkty živočišného původu a vejce Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby ve vodném prostředí
Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby v olejovém prostředí, masné výrobky marinované v olejovém prostředí
Korýši a měkkýši čerství v ulitě
Ryby čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty
Maso všech živočišných druhů, čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty či pomazánky
Maso konzervované nebo částečně konzervované ve vodném prostředí
Maso konzervované nebo částečně konzervované v olejovém prostředí
Vejce a vaječné žloutky a bílky v práškové nebo sušené nebo mražené podobě
Vejce a vaječné žloutky a bílky v tekuté nebo vařené podobě
Mlékárenské výrobky Mléko plnotučné, odtučněné nebo částečně sušené
Mléko kysané (jogurt, podmáslí), smetana a zakysaná smetana
Sýry přírodní bez kůry nebo s jedlou kůrou a tavené sýry
Sýry celé s nepoživatelným obalem
Sýry zpracované (měkké), sýry konzervované ve vodném prostředí (mozzarella apod.)
Sýry konzervované v olejovém prostředí
Mléko sušené včetně kojeneckého
Dresinky Omáčky vodné povahy
Omáčky tukové povahy (např. majonézy, salátové zálivky)
Hořčice
Ocet
Kombinované připravené potraviny Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, s látkami tukové povahy na povrchu
Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, bez látek tukové povahy na povrchu
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic)
Potraviny rostlinného původu smažené nebo pražené (smažené brambory, zelenina či ovoce v těstíčku atd.)
Potraviny živočišného původu smažené nebo pražené
Ostatní Potraviny sušené s látkami tukové povahy na povrchu
Potraviny sušené bez látek tukové povahy na povrchu
Byliny, koření, aromatické byliny, káva a kávové náhražky, v granulích nebo v prášku
Koření a chuťové přísady v olejovém prostředí
Kakaový prášek
Kakaová pasta
Koncentrované extrakty s obsahem alkoholu 6 % obj. nebo vyšším
Zmrazené nebo hluboce zmrazené potraviny
Zmrzliny

Máte otázku? Kontaktujte nás!

Máte-li otázku, potřebujete vzorek nebo chcete další technické informace o našich rukavicích a jejich použití.

Kontaktujte nás

Více rukavic

Ultrane 524
Ochrana při manipulaci

Ultrane 524

Ochrana elektronického zařízení proti elektrostatickému výboji (ESD) V souladu s EN16350 (standard rukavic ATEX)

Ultrane 544 Nové
Ochrana při manipulaci

Ultrane 544

Ochrana elektronického zařízení před elektrostatickým výbojem (ESD)

Ultrane 527 Nové
Ochrana při manipulaci

Ultrane 527

Odnímatelné prsty pro omezení rizika zachycení pohybujícím se nástrojem - patent MAPA v řízení Jsou pružné, poskytují vysokou obratnost při práci, nepřipouštějí žádné kompromisy v oblasti prodyšnosti a odolnosti