Ultranitril 472
Přesnost konečků prstů pro lehkou chemickou ochranu
-
KAT. 3
0334
-
2101X
-
Type B
JOT
-
VIRUS
-
-
Vhodné pro potravinářské použití se všemi druhy potravin v souladu s Evropským nařízením (ES) 1935/2004.
Speciální přednosti
Pohodlí
- Volnost pohybu a vynikající citlivost díky snížené tloušťce rukavic
Soulad s potravinami
- Předešlý název : Optinit 472
Zaručená kvalita
- Chlorovaná úprava pro lepší ochranu zpracovávaných produktů
Praktický
- Nosí se samostatně nebo jako vnější rukavice
Použití
Strojírenský průmysl
- Montáž malých olejnatých dílů
- Obrábění dílů za použití řezného oleje
- Přesná montáž
Potravinářský průmysl
- Manipulace s potravinami
- Příprava potravin
Stavebnictví (Tesařské / Truhlářské práce)
- Příprava plnidel a laků
- Manipulace s lepidly na PVC
Detail výrobku
| Materiál | Nitril |
|---|---|
| Barva | modrý |
| Vnitřní úprava | Snadné ošetření |
| Vnější úprava | Zrnitá |
| Délka (cm) | 31 |
| Tlouštka (mm) | 0.2 |
| Velikost | 6 7 8 9 10 |
| Balení | 10 párů/sáček 100 párů/krabice |
Tabulka potravin
Celková klasifikace pro styk s potravinami
Význam barev
Je-li pH , nejsou k tomu vhodné.
| Nápoje | Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. čiré |
|
|---|---|---|
| Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. neprůhledné |
|
|
| Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu mezi 6 % až 20% |
|
|
| Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nad 20% |
|
|
| Obiloviny, škrob, cukr, čokoláda a vedlejší produkty | Škrob, obiloviny, hladká a hrubá mouka, suché těstoviny, například makarony, špagety a podobné výrobky a čerstvé těstoviny |
|
| Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky, sušené, cukrové a cukrářské výrobky v pevné formě; bez mastných látek |
|
|
| Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky a cukrářské výrobky v pevné formě; s mastnými látkami, čokoládou, náhražkami a výrobky s polevou |
|
|
| Cukrářské výrobky ve vlhké pastovité formě |
|
|
| Melasa, cukrové sirupy, med |
|
|
| Cukrářské výrobky s mastnými látkami na povrchu |
|
|
| Ovoce, zelenina a vedlejší produkty | Ovoce celé, čerstvé nebo chlazené, neloupané; ovoce sušené nebo dehydrované; ořechy vyloupané a pražené |
|
| Zelenina čerstvá, loupaná nebo nařezaná |
|
|
| Zpracováváno: řezané ve formě pyré, pasty nebo konzervované ve vodném prostředí, včetně nakládaných a v slaném nálevu |
|
|
| Zpracovaná v alkoholickém prostředí |
|
|
| Zelenina konzervovaná v olejovém prostředí |
|
|
| Ovoce konzervované v olejovém prostředí |
|
|
| Ořechy v podobě pasty nebo pomazánky |
|
|
| Tuky a oleje | Živočišné nebo rostlinné, přírodní nebo zpracované |
|
| Emulze vodné v oleji (ztužený tuk, máslo) |
|
|
| Produkty živočišného původu a vejce | Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby ve vodném prostředí |
|
| Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby v olejovém prostředí, masné výrobky marinované v olejovém prostředí |
|
|
| Korýši a měkkýši čerství v ulitě |
|
|
| Ryby čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty |
|
|
| Maso všech živočišných druhů, čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty či pomazánky |
|
|
| Maso konzervované nebo částečně konzervované ve vodném prostředí |
|
|
| Maso konzervované nebo částečně konzervované v olejovém prostředí |
|
|
| Vejce a vaječné žloutky a bílky v práškové nebo sušené nebo mražené podobě |
|
|
| Vejce a vaječné žloutky a bílky v tekuté nebo vařené podobě |
|
|
| Mlékárenské výrobky | Mléko plnotučné, odtučněné nebo částečně sušené |
|
| Mléko kysané (jogurt, podmáslí), smetana a zakysaná smetana |
|
|
| Sýry přírodní bez kůry nebo s jedlou kůrou a tavené sýry |
|
|
| Sýry celé s nepoživatelným obalem |
|
|
| Sýry zpracované (měkké), sýry konzervované ve vodném prostředí (mozzarella apod.) |
|
|
| Sýry konzervované v olejovém prostředí |
|
|
| Mléko sušené včetně kojeneckého |
|
|
| Dresinky | Omáčky vodné povahy |
|
| Omáčky tukové povahy (např. majonézy, salátové zálivky) |
|
|
| Hořčice |
|
|
| Ocet |
|
|
| Kombinované připravené potraviny | Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, s látkami tukové povahy na povrchu |
|
| Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, bez látek tukové povahy na povrchu |
|
|
| Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
| Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
| Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
| Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic) |
|
|
| Potraviny rostlinného původu smažené nebo pražené (smažené brambory, zelenina či ovoce v těstíčku atd.) |
|
|
| Potraviny živočišného původu smažené nebo pražené |
|
|
| Ostatní | Potraviny sušené s látkami tukové povahy na povrchu |
|
| Potraviny sušené bez látek tukové povahy na povrchu |
|
|
| Byliny, koření, aromatické byliny, káva a kávové náhražky, v granulích nebo v prášku |
|
|
| Koření a chuťové přísady v olejovém prostředí |
|
|
| Kakaový prášek |
|
|
| Kakaová pasta |
|
|
| Koncentrované extrakty s obsahem alkoholu 6 % obj. nebo vyšším |
|
|
| Zmrazené nebo hluboce zmrazené potraviny |
|
|
| Zmrzliny |
|
Chemická tabulka
Celkové hodnocení chemické ochrany
Hodnocení ochrany je definováno s ohledem na propustnost i degradaci, abychom Vám poskytli komplexní návod k použití našich rukavic na ochranu proti specifickým chemickým látkám.
Význam barev:
Při výběru rukavice nelze vycházet pouze z údajů z chemické zkoušky a celkové klasifikace chemické ochrany. Skutečné podmínky při používání mohou změnit chování rukavice tak, že se bude lišit od chování v kontrolovaných podmínkách laboratorních zkoušek. Dopad na chování rukavic
| Chemický produkt | CAS # | Doba k průniku (minuty) |
Prostupnost | Standard | Degradace | Hodnocení |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1,1,2-trichlorethen 99% | 79-01-6 | <1 | 0 | EN 374-3:2003 | 1 |
|
| 2-propanol (isopropanol) 99% | 67-63-0 | 164 | 4 | EN 374-3:2003 | NT |
|
| Cyklohexan 99% | 110-82-7 | >480 | 6 | EN 374-3:2003 | NT |
|
| Formaldehyd 37% | 50-00-0 | >480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
| Heptan 99% | 142-82-5 | >480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
| Hydroxid amonný 25% | 1336-21-6 | 62 | 3 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
| Hydroxid sodný 20% | 1310-73-2 | >480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
| Hydroxid sodný 40% | 1310-73-2 | >480 | 6 | EN 374-3:2003 | NT |
|
| Hydroxid sodný 50% | 1310-73-2 | >480 | 6 | EN 374-3:2003 | NT |
|
| Kyselina chlorovodíková 35% | 7647-01-0 | 149 | 4 | EN 374-3:2003 | NT |
|
| Kyselina octová 10% | 64-19-7 | >480 | 6 | EN 374-3:2003 | NT |
|
| Kyselina sírová 96% | 7664-93-9 | 30 | 1 | EN 374-3:2003 | 1 |
|
| Methanol 99% | 67-56-1 | 21 | 1 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
| Peroxid vodíku 30% | 7722-84-1 | >480 | 6 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
* nenormovaný výsledek