Jersette 308

Maximální komfort pro dlouhodobou- práci v agresivních prostředích

Ochrana v mokrém prostředí

Speciální přednosti

  • Volnost pohybu díky anatomickému tvarování a vynikající pohodlí poskytované bezešvou textilní vložkou.
  • Dobrá odolnost proti roztržení-
  • Dobrá odolnost proti trhání.
  • Bez silikonu k zabránění vzniku stop a defektů na plechu a skle před lakováním

Použití

Potravinářský průmysl

  • Manipulace s mraženými výrobky
  • Manipulace s ovocem a zeleninou
  • Chov ústřic
  • Příprava a balení

Normy

  • Ochrana vůči mechanickým rizikům EN 388 2131X
  • Type B Specifická chemická ochrana EN 374 KPT
  • Ochrana proti tepelným rizikům EN 407 X1XXXX
Alimentarity

Vhodné pro potravinářské použití s některými druhy potravin v souladu s Evropským nařízením (ES) 1935/2004. Podrobnosti najdete v tabulce potravin níže.

Detail výrobku

Materiál Prírodní latex
Barva Modrý
Vnitřní úprava Textilní podklad
Vnější úprava Hladká
Délka (cm) 30-32
Tlouštka (mm) 1.15
Velikost 6 7 8 9 10
Balení 1 pár/sáček
5 párů/sáček
50 párů/krabice

Tabulka potravin

Celková klasifikace pro styk s potravinami

Nápoje Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. čiré
Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. neprůhledné
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu mezi  6 % až 20%
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nad 20%
Obiloviny, škrob, cukr, čokoláda a vedlejší produkty Škrob, obiloviny, hladká a hrubá mouka, suché těstoviny, například makarony, špagety a podobné výrobky a čerstvé těstoviny
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky, sušené, cukrové a cukrářské výrobky v pevné formě; bez mastných látek
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky a cukrářské výrobky v pevné formě; s mastnými látkami, čokoládou, náhražkami a výrobky s polevou
Cukrářské výrobky ve vlhké pastovité formě
Melasa, cukrové sirupy, med
Cukrářské výrobky s mastnými látkami na povrchu
Ovoce, zelenina a vedlejší produkty Ovoce celé, čerstvé nebo chlazené, neloupané; ovoce sušené nebo dehydrované; ořechy vyloupané a pražené
Zelenina čerstvá, loupaná nebo nařezaná
Zpracováváno: řezané ve formě pyré, pasty nebo konzervované ve vodném prostředí, včetně nakládaných a v slaném nálevu
Zpracovaná v alkoholickém prostředí
Zelenina konzervovaná v olejovém prostředí
Ovoce konzervované v olejovém prostředí
Ořechy v podobě pasty nebo pomazánky
Tuky a oleje Živočišné nebo rostlinné, přírodní nebo zpracované
Emulze vodné v oleji (ztužený tuk, máslo)
Produkty živočišného původu a vejce Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby ve vodném prostředí
Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby v olejovém prostředí, masné výrobky marinované v olejovém prostředí
Korýši a měkkýši čerství v ulitě
Ryby čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty
Maso všech živočišných druhů, čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty či pomazánky
Maso konzervované nebo částečně konzervované ve vodném prostředí
Maso konzervované nebo částečně konzervované v olejovém prostředí
Vejce a vaječné žloutky a bílky v práškové nebo sušené nebo mražené podobě
Vejce a vaječné žloutky a bílky v tekuté nebo vařené podobě
Mlékárenské výrobky Mléko plnotučné, odtučněné nebo částečně sušené
Mléko kysané (jogurt, podmáslí), smetana a zakysaná smetana
Sýry přírodní bez kůry nebo s jedlou kůrou a tavené sýry
Sýry celé s nepoživatelným obalem
Sýry zpracované (měkké), sýry konzervované ve vodném prostředí (mozzarella apod.)
Sýry konzervované v olejovém prostředí
Mléko sušené včetně kojeneckého
Dresinky Omáčky vodné povahy
Omáčky tukové povahy (např. majonézy, salátové zálivky)
Hořčice
Ocet
Kombinované připravené potraviny Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, s látkami tukové povahy na povrchu
Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, bez látek tukové povahy na povrchu
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic)
Potraviny rostlinného původu smažené nebo pražené (smažené brambory, zelenina či ovoce v těstíčku atd.)
Potraviny živočišného původu smažené nebo pražené
Ostatní Potraviny sušené s látkami tukové povahy na povrchu
Potraviny sušené bez látek tukové povahy na povrchu
Byliny, koření, aromatické byliny, káva a kávové náhražky, v granulích nebo v prášku
Koření a chuťové přísady v olejovém prostředí
Kakaový prášek
Kakaová pasta
Koncentrované extrakty s obsahem alkoholu 6 % obj. nebo vyšším
Zmrazené nebo hluboce zmrazené potraviny
Zmrzliny

Chemická tabulka

Celkové hodnocení chemické ochrany

Hodnocení ochrany je definováno s ohledem na propustnost i degradaci, abychom Vám poskytli komplexní návod k použití našich rukavic na ochranu proti specifickým chemickým látkám.

Význam barev:

Použití pro vysoké chemické namáhání nebo plný kontakt s chemikáliemi, omezený dobou průniku v pracovním dni.
Použití pro opakovaný kontakt s chemikálií, omezené celkovou expozicí, např. kumulativní doba průniku v jednom pracovním dni.
Pouze ochrana proti potřísnění, při vystavení chemickému působení rukavice vyhoďte a bez odkladu si vezměte nové.
Nedoporučeno, tyto rukavice jsou považovány za vhodné pro práci s touto chemikálií.
NT: Netestováno
NA: Nelze aplikovat, nebylo testováno kompletně (pouze výsledky týkající se degradace NEBO propustnosti)

Při výběru rukavice nelze vycházet pouze z údajů z chemické zkoušky a celkové klasifikace chemické ochrany. Skutečné podmínky při používání mohou změnit chování rukavice tak, že se bude lišit od chování v kontrolovaných podmínkách laboratorních zkoušek. Dopad na chování rukavic

Chemický produkt CAS # Doba k průniku
(minuty)
Prostupnost Standard Degradace Hodnocení
1,1,1-trichlorethan 99% 71-55-6 NT NT 1
NA
2-nitropropan 99% 79-46-9 15 1 EN 374-3:2003 3
=
2-propanol (isopropanol) 99% 67-63-0 40 2 EN 374-3:2003 4
+
Aceton 99% 67-64-1 1 0 EN 374-3:2003 NT
NA
Butanon 99% 78-93-3 5 0 EN 374-3:2003 3
=
Butylacetát 99% 123-86-4 5 0 EN 374-3:2003 1
-
Chlornan sodný 12° 7681-52-9 NT NT 4
NA
Cyklohexan 99% 110-82-7 6 0 EN 374-3:2003 1
-
Dimethylformamid 99% 68-12-2 38 2 EN 374-3:2003 3
+
Disiřičitan sodný 20% 7681-57-4 480 6 EN 374-3:2003 4
++
Ethanol 95% 64-17-5 11 1 EN 374-3:2003 4
+
Formaldehyd 37% 50-00-0 480 6 EN 16523-1:2015 4
++
Hydroxid sodný 20% 1310-73-2 480 6 EN 374-3:2003 4
++
Hydroxid sodný 40% 1310-73-2 480 6 EN 16523-1:2015 4
++
Hydroxid sodný 50% 1310-73-2 480 6 EN 374-3:2003 NT
NA
Kyselina dusičná 10% 7697-37-2 NT NT 4
NA
Kyselina dusičná 20% 7697-37-2 NT NT 4
NA
Kyselina octová 99% 64-19-7 NT NT 3
NA
Kyselina sírová 10% 7664-93-9 480 6 EN 374-3:2003 4
++
Kyselina sírová 40% 7664-93-9 480 6 EN 374-3:2003 4
++
Kyselina sírová 50% 7664-93-9 480 6 EN 374-3:2003 4
++
Methanol 99% 67-56-1 21 1 EN 374-3:2003 3
=
N-methyl-2-pyrrolidon 99% 872-50-4 NT NT 3
NA
Peroxid vodíku 30% 7722-84-1 480 6 EN 16523-1:2015 4
++
T-butylmethylether 98% 1634-04-4 6 0 EN 374-3:2003 2
-
Toluen 99% 108-88-3 4 0 EN 374-3:2003 1
-
Xylen 99% 1330-20-7 2 0 EN 374-3:2003 1
-

* nenormovaný výsledek

Více rukavic

ALTO 405 ACTIVATED
Ochrana v mokrém prostředí

ALTO 405 ACTIVATED

Rukavice odolné proti kapalinám, vyrobené s využitím antimikrobiální technology Pylote, které omezují křížovou kontaminaci viry a bakteriemi

Vital 165
Ochrana v mokrém prostředí

Vital 165

Obratnost s přesností v neagresivních- prostředích

Vital 186
Ochrana v mokrém prostředí

Vital 186

Přesná obratnost v neagresivních prostředích