Jednorázové rukavice

Solo 967

Vynikající mechanická odolnost, ideální v olejnatých prostředích

  • KAT. 3 Kat. 3 0334
  • Type C Specifická chemická ochrana EN 374
  • Ochrana vůči mikroorganismům EN 374
  • Alimentarity

    Vhodné pro potravinářské použití s některými druhy potravin v souladu s Evropským nařízením (ES) 1935/2004. Podrobnosti najdete v tabulce potravin níže.

Pohodlí

  • Vynikající obratnost díky flexibilitě a snížení tloušťky materiálu

Zaručená kvalita

  • Plastové obaly ke snížení rizika kontaminace
  • Bez silikonu k zabránění vzniku stop a defektů na plechu a skle před lakováním

Praktický

  • Nosí se samostatně nebo jako vnější rukavice

Strojírenský průmysl

  • Montáž malých olejnatých dílů

Potravinářský průmysl

  • Vykosťování drůbeže
  • Sběr ovoce
  • Manipulace s mastnými potravinami
  • Příprava a balení

Laboratoř

  • Výroba léčiv
  • Příprava léčiv
  • Výzkum, analýza a manipulace s přesnými díly

Materiál Nitril
Barva modrý
Vnitřní úprava Chlorovaná
Vnější úprava Hladká se zrnitými konecky prstu
Délka (cm) 25
Tlouštka (mm) 0.08
Velikost 6 7 8 9
Balení 100 rukavic/sáček
1000 rukavic/krabice
AQL 1.5

Celková klasifikace pro styk s potravinami

Nápoje Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. čiré
Nealkoholické nápoje nebo alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nepřesahujícím 6 % obj. neprůhledné
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu mezi  6 % až 20%
Alkoholické nápoje s obsahem alkoholu nad 20%
Obiloviny, škrob, cukr, čokoláda a vedlejší produkty Škrob, obiloviny, hladká a hrubá mouka, suché těstoviny, například makarony, špagety a podobné výrobky a čerstvé těstoviny
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky, sušené, cukrové a cukrářské výrobky v pevné formě; bez mastných látek
Sušenky, pečivo, koláče a jiné pekařské výrobky a cukrářské výrobky v pevné formě; s mastnými látkami, čokoládou, náhražkami a výrobky s polevou
Cukrářské výrobky ve vlhké pastovité formě
Melasa, cukrové sirupy, med
Cukrářské výrobky s mastnými látkami na povrchu
Ovoce, zelenina a vedlejší produkty Ovoce celé, čerstvé nebo chlazené, neloupané; ovoce sušené nebo dehydrované; ořechy vyloupané a pražené
Zelenina čerstvá, loupaná nebo nařezaná
Zpracováváno: řezané ve formě pyré, pasty nebo konzervované ve vodném prostředí, včetně nakládaných a v slaném nálevu
Zpracovaná v alkoholickém prostředí
Zelenina konzervovaná v olejovém prostředí
Ovoce konzervované v olejovém prostředí
Ořechy v podobě pasty nebo pomazánky
Tuky a oleje Živočišné nebo rostlinné, přírodní nebo zpracované
Emulze vodné v oleji (ztužený tuk, máslo)
Produkty živočišného původu a vejce Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby ve vodném prostředí
Korýši a měkkýši, kteří nemají přirozené ochranné schránky, konzervované ryby v olejovém prostředí, masné výrobky marinované v olejovém prostředí
Korýši a měkkýši čerství v ulitě
Ryby čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty
Maso všech živočišných druhů, čerstvé, chlazené, solené, uzené nebo v podobě pasty či pomazánky
Maso konzervované nebo částečně konzervované ve vodném prostředí
Maso konzervované nebo částečně konzervované v olejovém prostředí
Vejce a vaječné žloutky a bílky v práškové nebo sušené nebo mražené podobě
Vejce a vaječné žloutky a bílky v tekuté nebo vařené podobě
Mlékárenské výrobky Mléko plnotučné, odtučněné nebo částečně sušené
Mléko kysané (jogurt, podmáslí), smetana a zakysaná smetana
Sýry přírodní bez kůry nebo s jedlou kůrou a tavené sýry
Sýry celé s nepoživatelným obalem
Sýry zpracované (měkké), sýry konzervované ve vodném prostředí (mozzarella apod.)
Sýry konzervované v olejovém prostředí
Mléko sušené včetně kojeneckého
Dresinky Omáčky vodné povahy
Omáčky tukové povahy (např. majonézy, salátové zálivky)
Hořčice
Ocet
Kombinované připravené potraviny Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, s látkami tukové povahy na povrchu
Sendviče, opékaný chléb, pizza obsahující různé typy potravin, bez látek tukové povahy na povrchu
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v prášku nebo sušené, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, s látkami tukové povahy (včetně kvasnic)
Polévky a omáčky v jakékoliv jiné podobě, avšak bez látek tukové povahy (včetně kvasnic)
Potraviny rostlinného původu smažené nebo pražené (smažené brambory, zelenina či ovoce v těstíčku atd.)
Potraviny živočišného původu smažené nebo pražené
Ostatní Potraviny sušené s látkami tukové povahy na povrchu
Potraviny sušené bez látek tukové povahy na povrchu
Byliny, koření, aromatické byliny, káva a kávové náhražky, v granulích nebo v prášku
Koření a chuťové přísady v olejovém prostředí
Kakaový prášek
Kakaová pasta
Koncentrované extrakty s obsahem alkoholu 6 % obj. nebo vyšším
Zmrazené nebo hluboce zmrazené potraviny
Zmrzliny

Celkové hodnocení chemické ochrany

 

Hodnocení ochrany je definováno s ohledem na propustnost i degradaci, abychom Vám poskytli komplexní návod k použití našich rukavic na ochranu proti specifickým chemickým látkám.

 

Význam barev:

++
Použití pro vysoké chemické namáhání nebo plný kontakt s chemikáliemi, omezený dobou průniku v pracovním dni.
+
Použití pro opakovaný kontakt s chemikálií, omezené celkovou expozicí, např. kumulativní doba průniku v jednom pracovním dni.
=
Pouze ochrana proti potřísnění, při vystavení chemickému působení rukavice vyhoďte a bez odkladu si vezměte nové.
-
Nedoporučeno, tyto rukavice jsou považovány za vhodné pro práci s touto chemikálií.
NT
NT: Netestováno
NA
NA: Nelze aplikovat, nebylo testováno kompletně (pouze výsledky týkající se degradace NEBO propustnosti)

Při výběru rukavice nelze vycházet pouze z údajů z chemické zkoušky a celkové klasifikace chemické ochrany. Skutečné podmínky při používání mohou změnit chování rukavice tak, že se bude lišit od chování v kontrolovaných podmínkách laboratorních zkoušek. Dopad na chování rukavic

Chemický produkt CAS # Doba k průniku
(minuty)
Prostupnost Standard Degradace Hodnocení
Hydroxid sodný 20% 1310-73-2 >480 6 EN 16523-1:2015 NT
NA
Hydroxid sodný 40% 1310-73-2 >480 6 EN 16523-1:2015 NT
NA

* nenormovaný výsledek

Potřebujete pomoc s výběrem správné chemické rukavice?

Objevte náš výběrový nástroj SAFE CHEM pro chemickou ochranu!

Zjistěte více

Chemical comparator

Máte otázku? Kontaktujte nás!

Máte-li otázku, potřebujete vzorek nebo chcete další technické informace o našich rukavicích a jejich použití.

Kontaktujte nás

Více rukavic

Trilites 985
Jednorázové rukavice

Trilites 985

Tripolymerová směs pro ochranu proti potřísnění chemickými látkami

Solo BOX 967
Jednorázové rukavice

Solo BOX 967

Kompromis mezi obratností a odolností.

Solo 990
Jednorázové rukavice

Solo 990

Nejlepší hodnota pro přesné pohyby